Øyelokkskirurgi

bilde

Øyelokkskirurgi

Hos oss kan du få utført øyelokkskirurgi, både øvre og nedre øyelokk, for de som er plaget med mye løs hud eller store poser under øynene.

Dr. Amer Ghantous har lang erfaring med disse behandlingene, og kan vise til svært gode, naturlige resultater. 

Mange kommer til oss og ønsker hjelp med tunge øyelokk eller "poser" under øynene.

Det mest vanlige årsaken til tunge øyelokk er at man med alder utvikler løs og overflødig hud mellom øyenbryn og øyevipper. For noen kan det bli så ille at det også påvirker synet. Andre opplever at det er kosmetisk skjemmende, og ønsker reduksjon av den overflødige huden.

Dr. Amer Ghanthous har lang erfraing med øyelokkskirurgi og mange fornøyde kunder. Han tar seg alltid god tid til en grundig konsultasjon før en eventuell behandling, og er opptatt av å ivareta kundene, slik at de føler seg trygge og velinformert.

Er du interessert i øyelokkskirurgi? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en konsultasjon, så hjelper vi deg gjerne!

Øvre øyelokk

kr 22.000,-

Bestill time

Nedre øyelokk

kr 25.000,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger