Trådløft

bilde

Trådløft

Trådløft er et ikke-kirurgisk ansiktsløft, som har blitt veldig populært de siste årene. 

Er du usikker på om behandling med trådløft kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Behandlingen innebærer at tynne, biologisk nedbrytbare tråder plasseres under huden for å løfte og stramme opp huden i ansiktet og på halsen. 

En av de mer erfarne behandlerne på trådløft er Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk, som har lang erfaring med å utføre denne prosedyren. Han er også en ettertraktet kursholder innen trådløft.

Trådløft kan utføres på ulike områder av ansiktet, inkludert kjevelinjen, haken, kinnene og øyenbrynene. Mange får også hjelp til reduksjon av dobbelthake og løs hud på halsen. Trådene som brukes er laget av materiale som er biologisk nedbrytbart og absorberes av kroppen over tid. Trådene har også små kroker eller pigger som holder dem på plass under huden, uten at de er synlige fra utsiden, eller gir noe som helst ubehag. Når trådene er på plass, kan de strammes for å løfte og stramme huden.

Rett etter behandlingen er det vanlig å være noe øm i området som er behandlet i 1-2 uker.

En av fordelene med trådløft er at det er en relativt enkel prosedyre som kan utføres uten behov for kirurgi eller narkose, kun lokalbedøvelse. Kundene kan også forvente å se resultater umiddelbart etter behandlingen, selv om disse resultatene vil forbedres ytterligere i løpet av de neste månedene når trådene stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i huden. Resultatet varer i 3-5 år.

Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk har utført trådløft i flere år og er anerkjent som en av de fremste ekspertene på området. Han har hjulpet mange kunder med å få tilbake et mer ungdommelig utseende uten å måtte gjennomgå en omfattende operasjon. Dr. Ghantous har også gjort det til sitt mål å sikre at kundene hans har realistiske forventninger til prosedyren, og han gjør alltid en grundig konsultasjon og tar seg tid til å forklare hvordan trådløft fungerer og hva som kan forventes av resultatene, før selve behandlingen starter.

Trådløft er ikke egnet for alle, og Dr. Ghantous vil vurdere hver kunde individuelt for å bestemme om trådløft er den beste behandlingen for dem. 

Hvis du vurderer trådløft, er det viktig å finne en erfaren og kvalifisert kosmetisk lege som Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk. Med sin lange erfaring og ekspertise innen trådløft, kan du være trygg på at du vil få en trygg og effektiv behandling, med et naturlig resultat.

Trådløft - ansikt

fra kr 16.000,-

Bestill time

Trådløft - hals

fra kr 8.000,-

Bestill time

Trådløft - brynsløft

fra kr 8.000,-

Bestill time

Trådløft - kjevelinje

fra kr 8.000,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger