bilde

Trådløft hos Sandvika Hudklinikk

Trådløft er et ikke-kirurgisk ansiktsløft, som har blitt veldig populært de siste årene. 

Behandlingen innebærer at tynne, biologisk nedbrytbare tråder plasseres under huden for å løfte og stramme opp huden i ansiktet og på halsen. 

En av de mer erfarne behandlerne på trådløft er Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk, som har lang erfaring med å utføre denne prosedyren. Han er også en ettertraktet kursholder innen trådløft.

bilde

Trådløft kan utføres på ulike områder av ansiktet, inkludert kjevelinjen, haken, kinnene og øyenbrynene. Mange får også hjelp til reduksjon av dobbelthake og løs hud på halsen. Trådene som brukes er laget av materiale som er biologisk nedbrytbart og absorberes av kroppen over tid. Trådene har også små kroker eller pigger som holder dem på plass under huden, uten at de er synlige fra utsiden, eller gir noe som helst ubehag. Når trådene er på plass, kan de strammes for å løfte og stramme huden.

En av fordelene med trådløft er at det er en relativt enkel prosedyre som kan utføres uten behov for kirurgi eller narkose, kun lokalbedøvelse. Kundene kan også forvente å se resultater umiddelbart etter behandlingen, selv om disse resultatene vil forbedres ytterligere i løpet av de neste månedene når trådene stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i huden.

Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk har utført trådløft i flere år og er anerkjent som en av de fremste ekspertene på området. Han har hjulpet mange kunder med å få tilbake et mer ungdommelig utseende uten å måtte gjennomgå en omfattende operasjon. Dr. Ghantous har også gjort det til sitt mål å sikre at kundene hans har realistiske forventninger til prosedyren, og han gjør alltid en grundig konsultasjon og tar seg tid til å forklare hvordan trådløft fungerer og hva som kan forventes av resultatene, før selve behandlingen starter.

Trådløft er ikke egnet for alle, og Dr. Ghantous vil vurdere hver kunde individuelt for å bestemme om trådløft er den beste behandlingen for dem. 

Hvis du vurderer trådløft, er det viktig å finne en erfaren og kvalifisert kosmetisk lege som Dr. Amer Ghantous hos Sandvika Hudklinikk. Med sin lange erfaring og ekspertise innen trådløft, kan du være trygg på at du vil få en trygg og effektiv behandling, med et naturlig resultat.