Dyp vevsmassasje

bilde

Dyp vevsmassasje

Med Eximia Med-maskinen får du en effektiv og grundig massasje, som vil myke opp muskulaturen, redusere restitusjonstiden etter trening og redusere muskulære smerter.

Usikker på om massasje med Eximia kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Dyp vevsmassasje med vår Eximia med-maskin er perfekt for deg som opplever:

 • ømhet i muskler og ledd
 • hevelse i føtter og ankler
 • hodepine
 • smerter i korsrygg
 • lang restitusjonstid etter trening

Ved dyp bindevevsmassasje med Eximia utføres massasje i fire faser og gjentas med justerbar intensitet. Kombinasjonen av vakuum/trykk og vakuum/stans øker sirkulasjonen, og dermed også oksygentilførselen som bidrar til en raskere utskillelse av avfallsstoffer. Overflødig væske under huden fraktes til lymfeårene og skilles deretter ut med urinen i timene etter behandlingen.

Det positive trykket øker vevets elastisitet og avløses av trykket som øker lymfesirkulasjonen. Når pausene kommer gis det rom for vevsopptak, slik at man oppnår en skånsom, effektiv og avstressende behandling.

Behandlingen mykner opp vevet, øker sirkulasjonen, gir jevnere hudstruktur, mykere muskler, reduserte cellulitter og bedret lymfesirkulasjon, samt at mage og tarm kommer i balanse.

bilde
bilde

Vakuumet jobber aktivt med det overfladiske vevet og gir spenst og struktur. Når intensiteten i vakuumet økes, strekkes de fibrøse trådene til det dyptgående vevet. Det er blant annet disse trådene som fører til cellulittstruktur. Når trådene strekkes, løsner de fra det dyptliggende vevet og skaper rom for sirkulasjon.

Med Eximia kan vi tilpasse behandlingen etter ditt behov.

Dyp vevsmassasje (Eximia)

kr 1200,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er vanligvis ingen nødvendige forberedelser du trenger å gjøre før du kommer, med mindre noe er avtalt med din behandler.

Selve behandlingen

Mer info kommer… Ta kontakt med oss på tlf 95 85 32 32 dersom du har spørsmål.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen vil kroppen kjennes bedre, smidigere og lettere. Det er vanligvis ingenting du skal passe på etter behandlingen, men behandleren din vil gi deg grundig informasjon før du forlater klinikken.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år