Fettreduksjon

bilde

Fettreduksjon

Fettfjerning og figurforming – uten kirurgi! Eximia Med gir en høyteknologisk figurforming, hvor man reduserer fett fra ønskede områder, uten å skade selve fettcellen. 

Usikker på om fettreduksjon med Eximia er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Behandlingen kan redusere cellulitter og strekkmerker, redusere og stramme opp løs hud på mage/armer/bryst samt brukes til punktslanking for eksempel på hofter, innside lår, under bh-stroppen osv. 

Behandlingen gir et jevnt og naturlig resultat, og man slipper kirurgiske arr. Vi kan bruke eximia både på ansikt og kropp (fett på mage, rygg inn og utside av lår, hofter, bryst (også mannebryst) samt armer og knær.

Eximia har tre lasersystem som påvirker fettcellene til å frigi vann og fettsyrer etter samme prosess som ved kroppens eget stoffskifte, imidlertid med langt større hastighet.

Fettcellene reduseres uten å ødelegge cellemembranen, samtidig som elektrostimulien hjelper til med å stramme opp huden. 

Det er godt dokumentert at denne behandlingen øker cellenes evne til forbrenning, og at uønskede fettdepoer reduseres betraktelig.

Eximia kombinerer lavfrekvent laser med elektrostimuli som øker mikrosirkulasjonen, og bidrar til å åpne små sprekker i celleveggene slik at spaltet fett lettere kan sive ut av fettcellene uten å ødelegge celleveggen.

bilde
bilde

Vi kombinerer denne behandlingen med vuakuum og høyfrekvent radiofrekvens for lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje for å rense ut avfallsstoffer, myke opp vevet og øke sirkulasjonen.

Resultatet av denne femtrinnsbehandlingen er redusert omkrets og lokal fedme, jevnere hudstruktur, mykere muskler, reduserte cellulitter, bedret lymfesirkulasjon samt at mage-tarm kommer i balanse.

Antall behandlinger avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat. 

Fettreduksjon (Eximia)

fra kr 1200,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Din behandler utfører alltid en grundig konsultasjon før behandlingen, og gir deg informasjon om hva du kan forvente, antall behandlinger og hvordan det er anbefalt at du forholder deg etter behandlingen.

Selve behandlingen

Til kropp benytter Eximia fem ulike teknologier:

 1. Lavfrekvent laser til fettspalting og effektiv figurforming
 2. Elektroterapi – for økt effekt av laser og oppstramming av hud
 3. Vakuum, -drenasje og dyp bindevevsmassasje
 4. Radiofrekvens – for oppstramming
 5. Hudsliping 
Etter behandlingen

Du kan gå tilbake til normal aktivitet umiddelbart etter behandlingen. Kroppen vil hos de fleste føles smidigere og lettere. Du vil kunne oppleve flere toalettbesøk samme dag, pga at kroppens slaggstoffer dreneres ut av kroppen via urinen. 

Drikk godt med vann samme dag.

Vi anbefaler at du har noen form for mosjon/trening i timene etter behandlingen, slik at kroppen kan forbrenne fettet som er frigjort fra cellene.

Antall behandlinger avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat.

Før-/etterbilder

Kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger