Profhilo

bilde

Profhilo

 

Behandling med Profhilo passer perfekt for de som føler at huden trenger mer fukt og et lite løft. Våre behandlere har lang erfaring med Profhilo.

Er du usikker på om behandlingen kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Profhilo er en av våre mest ettertraktede anti-age-behandlinger pga de fantastiske resultatene man ser! Behandlingen har blitt veldig populær de siste årene, og våre behandlere gjør titalls Profhilo-behandlinger hver uke.

Behandling med Profhilo gir:

 • Strammer huden i ansiktet, på hals og øvre del av bryst
 • Reparerer og stimulerer huden
 • Fukter huden fra innsiden
 • Reduserer fine linjer i huden
 • Gir jevnere hudstruktur

Behandling med Profhilo gir ikke noe volum, til forskjell fra behandling med filler. Den kun stimulerer hudens kollagen- og elastinproduksjon. Huden blir da fastere med mer spenst, og får et friskere utseende med mer glød.

Profhilo er en fantastisk behandling som passer perfekt for deg som opplever at huden er slapp, grov og «gusten». Det er en injeksjonsbehandling som gir rask og langsiktig forbedring av hudens struktur og kvalitet, reduserer linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Profhilo består av hyaluronsyre, som øker produksjonen av kollagen og elastin i huden, i tillegg til hudens fuktnivå og spenst. Profhilo vil i tillegg ha en positiv effekt på keratinocytter og adipocytter (hudcellene og fettcellene). Dette bedrer også derfor utseendet på hudoverflaten og bidrar til å gjenopprette tapt underhudsfett – perfekt dersom du opplever at huden er veldig «tynn».

bilde
bilde

Dette er en injeksjonsbehandlilng som bør gjøres to ganger, med fire ukers mellomrom, og effekten kommer gradvis og øker etter andre behandling. Hudforbedring kan være permanent, men behandlingen stopper ikke aldringsprosessen. Man bør derfor gjenta behandlingen hver 6-12 måned for å vedlikeholde resultatet.

Behandling med Profhilo kan utføres alene, eller som en serie på flere behandlinger. Vi gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av behandlingen. Noen ganger ser vi da at man trenger å kombinere flere behandlinger for ønsket resultat. Behandleren vil i så fall informere om dette før behandlingen starter.

Behandlingen er forbundet med minimalt med ubehag. Man kjenner et ørlite stikk akkurat da behandleren fører inn nålen. Man kan også kjenne en tendens til spreng i området Profhiloen injiseres, men det varer kun et par sekunder, og så er det over.

Profhilo 2 ml

kr 3990,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går ganske rakst. Profhilo injiseres i noen bestemte punkter på hver side i ansiktet, og hvert stikk tar kanskje 5 sekunder. 

Etter behandlingen

Rett etter injeksjon vil huden rundt innstikkstedene normalt være litt rød, noen ganger med litt hevelse, men dette forsvinner innen 24 timer.

Små blåmerker kan oppstå, men også disse forsvinner gradvis. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år