Filler

bilde

Filler

 

Våre leger og sykepleiere har mange års erfaring med behandling med filler, og tilstreber alltid et naturlig resultat tilpasset alder. De er så dyktige grunnet en gjennomgående forståelse av ansiktets anatomi, produktene man bruker, symmetri og proposjoner. Vår påstand er at dersom du ser behandlet ut, er du overbehandlet.

Er du usikker på om behandling med filler kan passe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss!

Filler er perfekt for deg som ønsker å få tilbake strukturen i ansiktet, få mer spenst i hud og lepper, få mer definisjon, løft eller redusere aldringstegn. Filler kan brukes til bl.a. behandling av:

 • kinn
 • kinnbein
 • lepper
 • hake
 • nasalfold
 • kjevelinje
 • tåregrop
 • tinning
 • munnviker
 • overfladiske linjer

Behandlingen gir umiddelbar effekt! Vi bruker filler fra Juvederm og Teosyal – topp kvalitet, blant de beste på markedet! Hvor lenge effekten varer varierer i forhold til hvilken type filler man bruker, som igjen avhenger av hvilket område som behandles. Det er også individuelle forskjeller som påvirker hvor lenge filleren holder.

Det er individuelt hvor mye som trengs for et godt resultat. På flere områder vil 1 ml filler være tilstrekkelig for de fleste, mens noen områder krever mer filler for å oppnå ønsket resultat. Dette vil din behandler kunne estimere før behandlingen starter.

Effekten av filleren ser man med en gang. Du vil derfor fortløpende under behandlingen kunne være med på vurderingen av om det bør injiseres mer filler, eller om du er fornøyd med injisert mengde. Noen ganger kreves flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

bilde
bilde

Effekten av filleren varer vanligvis 6-24 mnd, avhengig av hvilket område som er behandlet og hvilken type filler som er brukt. Andre ting som kan påvirke effekten av filleren er hvor mye filler som er injisert, injeksjonsteknikken, samt livsstilsfaktorer som soling og røyking.

Det kan være nødvendig med en etterbehandling etter den første injeksjonen med filler for å optimere resultatet og for at effekten skal holde seg så lenge som mulig.

Filler - Lepper 0,5 ml

kr 2990,-

Bestill time

Filler - Lepper 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Kinn/kinnbein 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Nasalfold 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Hake 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Kjevelinje 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Tåregrop 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Munnviker 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Tinning 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Overfladiske linjer 1 ml

kr 3490,-

Bestill time

Filler - Fjerning av filler m/ Hylase

kr 1500,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du er allergisk mot veps, står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går ganske raskt, vanligvis mellom 5-15 minutter. Det er lite ubehag knyttet til behandling med filler, ofte kun de små stikkene når nålen går gjennom huden. Lepper kan være noe mer ubehagelig, men du kan få bedøvelse 20 min før behandlingen. Da må du møte opp i god tid før behandlingen din, og opplyse om at du ønsker bedøvelse. Filleren inneholder også Lidokain, som virker lokalt bedøvende og lindrende.

Etter behandlingen

Det er helt normalt at det kan bli litt rødt og hovent der filleren er injisert. Det er individuelt hvor mye hevelse det blir, i tillegg til at det varierer ut ifra hvilket område som er behandlet. Lepper blir gjerne mer hovne enn andre områder. Noen opplever også å kunne få blåmerker.

Du skal unngå sminke de første timene, samt unngå trening, badstue og bading de første 24 timene etter behandlingen.

Det er ikke uvanlig at man kan kjenne noe av produktet med fingrene de første ukene.

Dersom du skulle oppleve noen bivirkninger (smerter, kraftig hevelse, varme, misfarging i huden el.) skal du kontakte din behandler så snart som mulig, så h*n kan hjelpe deg og gi deg råd.

Før-/etterbilder

Kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger