Hudpleie

bilde

Hudpleie

 

Hudpleie kan være alt fra velværebehandlinger, med dyprens og maske, til litt mer avansert hjelp mot ulike hudtilstander og hudproblemer. Våre behandlere, har over 30 års erfaring med hud, og skreddersyr en behandling til hver enkelt kunde, ut i fra deres ønsker og behov.

Er du usikker på om hudpleie kan gi deg de resultatene du ønsker? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Hudpleie er det samme som ansiktsbehandling. Hudpleie er perfekt for deg som ønsker å bedre hudkvaliteten din, for deg som ønsker rens og en velvære, eller for deg som sliter med:

 • tørr hud
 • store porer
 • akne
 • pigmenteringer
 • rynker/linjer
 • rosacea
 • solskader
 • arr

Din behandler gjør alltid en grundig vurdering i forkant av din ansiktsbehandling. Dette for å kunne skreddersyr en ansiktsbehandling som passer til din hud og hva du ønsker å oppnå. Noen ganger vil en enkel hudpleie være nok, mens andre ganger kan en kombinasjon av ulike behandlinger være det som trengs for å oppnå ønsket resultat. Dette vil din behandler vurdere grundig før behandlingen, og gi deg råd om informasjon om hva h*n anbefaler og hvorfor.

Det er stor variasjon i hva hver enkelt hudpleie inneholder, avhengig av hva man ønsker å oppnå. Som oftest dreier deg seg en eller annen form for hudforbedring. Da påfører man huden ulike, skreddersydde produkter som har lavere pH-verdi enn huden selv, også kalt en "kjemisk peeling". Huden opplever dette som en mild "skade”, og setter i gang en rekke prosesser for å reparere huden. Dette vil igjen gi en effektiv hudforbedring. I tillegg påførers ulike produkter som tilfører ulike næringsstoffer, som vil gi huden mer fukt og et friskere utseende.

Hudpleie kan innebære f.eks. rens, peeling, maske, ansiktsmassasje mm.

bilde
bilde

Når vi gjør hudpleie, bruker vi kun kvalitetsprodukter fra seriøse leverandører, som er grundig testet og kan vise til dokumenterte resultater gjennom kliniske studier.

Teamet som jobber med hud og hudpleie hos oss består av lege med videreutdanning innen hud, kosmetisk dermatologiske sykepleiere og hudpleiere, som alle er dedikert til å hjelpe deg til sunnere hud og bedre hudhelse.

Hudpleie 30 min

kr 1590,-

Bestill time

Hudpleie 50 min

kr 1790,-

Bestill time

Aknebehandling

kr 1590,-

Bestill time

Anti-age-behandling

kr 1590,-

Bestill time

Pigmentbehandling

kr 1590,-

Bestill time

Fukt-behandling

kr 1590,-

Bestill time

Party-peel

kr 1290,-

Bestill time

Rens, maske og LED-lys

kr 590,-

Bestill time

Peel m/maske og LED-lys

kr 1890,-

Bestill time

Peel m/ PRX-T33

kr 1990,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er vanligvis ingen nødvendige forberedelser du trenger å gjøre før du kommer, med mindre noe er avtalt med din behandler.

Ved enkelte behandlinger, f.eks. mot pigmenteringer, er det en fordel om du har brukt tilpassede produkter noen uker i forkant av behandlingen, men dette vil du i så fall få grundig informasjon om i god tid.

Når du kommer til klinikken, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold vi må være obs på i valg av type hudpleie eller ting vi bør vite om før vi begynner. 

Selve behandlingen

Først renses huden grundig.

Det er stor variasjon i hva hver enkelt hudpleie inneholder, avhengig av hva man ønsker å oppnå. Som oftest dreier deg seg en eller annen form for hudforbedring, og da påfører man huden ulike, skreddersydde produkter som har lavere pH-verdi enn huden selv. Huden opplever dette som en mild «skade”, og setter i gang en rekke prosesser for å reparere huden, som igjen vil gi en effektiv hudforbedring.

I tillegg påførers ulike produkter som tilfører ulike næringsstoffer, som vil gi huden mer fukt og et friskere utseende.

Etter behandlingen

Det er vanligvis få ting du skal passe på etter behandlingen, og behandleren din vil gi deg grundig informasjon før du forlater klinikken. Noen ganger skal du være forsiktig med direkte soleksponering i ansiktet samme dag, unngå å bruke produkter som inneholder syrer de første dagene eller la være å rense og påføre flere produkter samme dag. Dette avhenger av hvilken type hudpleie du har fått.

Før-/etterbilder

Kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger