Hvem er vi?

På Sandvika Hudklinikk, vis à vis Sandvika Storsenter, tilbyr vi et bredt utvalg av hud- og injeksjonsbehandlinger, samt spesialiserte legebehandlinger. Vårt dyktige og erfarne team av behandlere vil alltid gjøre sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få fantastiske, naturlige resultater.

I vårt lekre salgsområde finner du et stort utvalg av hudpleieprodukter fra anerkjente merkevarer som Noon Aesthetics, The inkey List, Inno og MeLine. Vi fører kun de beste produktene på markedet, og vårt mål er å hjelpe deg med å oppnå dine ønskede resultater.

Er du usikker på hvilken behandling som passer for deg? Du er velkommen til å bestille en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere. På denne timen vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling som kan gi deg det resultatet du ønsker, samt svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kontaktskjema

  Vårt team

  Vårt team består av lege, kosmetiske sykepleiere, hudpleier, kroppsterapeut mm. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har inntil 30 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

  Vi holder til her

  Kartet er ikke lastet, vennligst åpne koordinatene 59.8899547, 10.5196247 i Google Maps eller lignende.

  Trenger samtykke til å laste inn kart.

  Sandvika Hudklinikk

  Claude Monets allè 18

  1338 Sandvika

  ikon95 81 18 18

  Mandag: kl 9-16
  Tirsdag: kl 9-16
  Onsdag: kl 9-16
  Torsdag: kl 9-16
  Fredag: kl 9-16

  Ellers etter avtale.

  Parkering
  Parkering i gaten utenfor eller parkering på Sandvika Storsenter.

  Kollektiv
  Buss til Sandvika storsenter. Kun 5min å gå (450m).
  Tog til Sandvika stasjon. Kun 7 min å gå derfra (600m).

  Kontakt oss her