Lymfedrenasje

bilde

Lymfedrenasje

Lymfesystemet er viktig for en velfungerende kropp og hud, da dette, sammen med blodsirkulasjonssystemet vårt, renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett. 

Usikker på om lymfedrenasje kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Alle vil merke bedring i sin helse etter en behandling med lymfedrenasje, uansett om man er frisk, syk, aktiv, stillesittende, normalvektig, overvektig, ung eller gammel!

Lymfesystemet jobber sammen med blodsirkulasjonssystemet og renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett. Det hjelper kroppens immunforsvar, stoffskifte, samt hydrerer huden. Mange opplever å ha en dårlig sirkulasjon, og de fleste merker dette i form av hevelse i bein og ankler, tyngdefølelse og for noen kan det oppleves smertefullt bare å komme borti noe med huden.

Lymfedrenasje med Eximia kan hjelpe dersom du sliter med:

 • Overvekt
 • Hevelse/ødem i armer og bein
 • Ømhet/smerter i kroppen
 • Tilstander som skyldes dårlig immunforsvar (tilbakevendende forkjølelse, bihulebetennelser, verk i kroppen etc.)
 • Lett for å få «treningsverk» og hodepine etter trening
 • Stivhet/vondt/ brennende følelse i kroppen og føttene etter å ha vært i ro
 • Søvnproblemer og/eller nedstemthet
 • Svimmelhet/hodepine
 • Nummenhet i fingrer/armer
 • Kramper og/eller pirringer i bein
 • Følelse av å være oppblåst, spesielt etter trening
 • Problemer med å gå ned i vekt

Noen av tegnene på nedsatt lymfesirkulasjon kan være tretthet, lav energi, nedstemthet, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer, lett for å fryse, hodepine, ømhet i armer og bein, urolige bein og leggkramper, hevelser, overvekt og redusert immunforsvar.

Dårlig lymfesirkulasjon kan også føre til hudproblemer som poser under øynene, akne og følelse av oppblåsthet. I kroppen vil avfallsstoffer samle seg og danne fibrose under huden som viser seg som cellulitter. Det er ofte vondt å ta på kropp og hud der det er nedsatt lymfesirkulasjon, og til slutt kan du oppleve problemer med muskler og ledd. Mange får muskelsmerter på grunn av dårlig lymfesirkulasjon over tid.

Lymfesystemet har ikke en egen pumpe, det aktiveres av å puste dypt og ved bevegelse. For mange er det behov for å hjelpe systemet litt i form av lymfedrenasje. 

Lymfedrenasje stimulerer lymfesystemet til å øke transporten av overskuddsvæske og slaggprodukter fra vevet tilbake i blodbanene for å renses og transporteres ut av kroppen via urinen.

bilde
bilde

Allerede etter første behandling vil du oppleve å få mer energi, overskudd, økt forbrenning, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet. Etterhvert vil du merke at immunsystemet forbedres og du blir f.eks mindre forkjølet. 

Du vil oppleve huden som fastere og glattere, hevelser reduseres, musklene får bedre tonus og cellulitter blir mindre fremtredende.

Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av utgangspunkt og hva du ønsker å oppnå.

Lymfedrenasje (Eximia)

kr 1000,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er vanligvis ingen nødvendige forberedelser du trenger å gjøre før du kommer, med mindre noe er avtalt med din behandler.

Din behandler gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av behandlingen, og gir deg informasjon om hva behandlingen innebærer og hvilken effekt du kan forvente.

Selve behandlingen

Terapeuten utfører en vakuummassasje/lymfedrenasje ved hjelp av en kopp tilkoblet maskinens vakuumpumpe. Koppen føres i forskjellige baner ved hjelp av et konstant negativt trykk. Med dette åpnes lymfeutførselsgangene og vi bidrar til å drenere lymfen ut av systemet.

Under behandlingen stilles maskinen inn på et eget program som er skreddersydd deg og dine behov.

Etter behandlingen

Allerede etter første behandling vil du oppleve å få mer energi, overskudd, økt forbrenning, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet. Etterhvert vil du merke at immunsystemet forbedres og du blir f.eks mindre forkjølet. 

Du vil oppleve huden som fastere og glattere, hevelser reduseres, musklene får bedre tonus og cellulitter blir mindre fremtredende.

Du kan gå tilbake til normal aktivitet umiddelbart etter behandlingen. Du vil kunne oppleve flere toalettbesøk samme dag, pga at kroppens slaggstoffer dreneres ut av kroppen via urinen. 

Drikk godt med vann samme dag.

 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger