Skinbooster

bilde

Skinbooster

Behandling med skinbooster fukter huden innenfra, og gir den ny spenst og glød. I tillegg bidrar den til å redusere fine linjer på hudoverflaten. 

Er du usikker på om behandling med skinbooster er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Behandling med skinbooster gir deg:

 • jevnere hudstruktur
 • økt fuktighet i huden
 • reduksjon av fine linjer
 • gløden du drømmer om


Din behandler gjør alltid en grundig vurdering i forkant av behandlingen, og skreddersyr en behandling som passer til din hud og hva du ønsker å oppnå. Skinboosteren tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at det binder vann.

Effekten er vist og godt dokumentert i fler kliniske studier. Noe effekt oppleves allerede etter første behandling, men for optimalt resultat anbefales 2-3 behandlinger.

bilde
bilde

Skinboosteren vi bruker er spesiallaget for å både fukte huden innenfra og gi glød, men også å jobbe med fine linjer. Ofte kombinerer vi skinboosteren med enten andre beha

Teamet som jobber med skinbooster hos oss består av hudlege, allmennleger, kosmetisk dermatologiske sykepleiere og hudpleiere, som alle er dedikert til å hjelpe deg til sunnere hud og bedre hudhelse.

Skinbooster

kr 3390,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går ganske rakst. Skinboosteren injiseres i noen bestemte punkter på hver side i ansiktet, og hvert stikk tar kanskje 3-5 sekunder. 

Etter behandlingen

Det er helt normalt å blir litt rød og hoven ved innstikksted, men dette gir seg ila de første 24 timer. Noen opplever også å få noen små blåmerker. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år