Rynkebehandling

bilde

Rynkebehandling

Rynkebehandling kan gjøres på flere ulike måter, avhengig av hvilket område rynkene er i og hvordan huden i det området er.

Er du usikker på hvilken rynkebehandling du trenger for å oppnå det resultatet du ønsker? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Hver dag behandler vi mange kunder som ønsker hjelp til å redusere eller fjerne linjer og rynker i huden. Våre sykepleiere og leger hjelper deg med å finne hvilken rynkebehandling som vil gi deg resultatet du ønsker, dersom du er i tvil.

Rynkebehandling er vanligvis mest effektivt på de såkalte "mimikklinjene" våre. Dette er f.eks. sinnarynke, linjer i panne, smilerynker osv.

Når du tar denne rynkebehandling velger man gjerne hvor mange “områder” man ønsker å behandle. Sinnarynken er f.eks. ett område, mens pannen er et annet, og smilerynker et tredje. Det er individuelt hvor mye man trenger for å få et godt resultat, men du betaler for området og ikke mengden, og behandlingen inkluderer også gratis korreksjon etter 2 uker, dersom dette er nødvendig. Selve behandlingen tar kun noen få minutter.

Mange tror at man mister all mimikk i ansiktet. Dette er ikke riktig. Hvor mye mimikk man har igjen, kommer an på hvor mye som injiseres. I de fleste tilfeller ønsker man noe gjenværende mimikk for et mest mulig naturlig resultat.

Andre linjer reduseres kanskje bedre ved annen type rynkebehandling. Det kan være behandling med filler, microneedling, profhilo, kjemisk peeling eller laser.

bilde
bilde

Våre behandlere har mange års erfaring med rynkebehandling, og gjør mange titalls rynkebehandlinger hver uke.

1 område

kr 2490,-

Bestill time

2 områder

kr 3490,-

Bestill time

3 områder

kr 4490,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år

  Andre behandlinger