Behandling av øyepartiet

bilde

Behandling av øyepartiet

 

Vi har lang erfaring med behandling av huden i øyepartiet. Plages du med linjer, poser og mørke ringer under øynene, er dette en effektiv behandling mot nettopp dette.

 

Er du usikker på om behandlingen er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Effektiv behandling av øyepartiet er noe som har vært etterspurt lenge, og endelig har det kommet effektive behandlinger! Perfekt for deg som ønsker å bedre huden rundt øynene, og som vil ha hjelp med:

 • tørr hud
 • rynker/linjer
 • løs hud
 • mørke ringer
 • poser under øynene


Vi bruker både Sunekos og Skinko-E i behandlingen av huden i øyepartiet, begge er injekjsonsbehandlinger som gir veldig likt resultat. Ved at vi har begge disse merkene har vi muligheten til å tilpasse behandlingen til hver enkelt kunde.

Behandlingen stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samtidig. Sunekos 200 sikrer også at huden øker fuktigheten, samt jevner ut fine linjer. Kort sagt stimuleres hudens naturlige prosesser for gradvise resulater som ser og føles naturlige ut.

bilde
bilde

Produktet som injiseres inneholder hyaluronsyre, aminosyrer og naturlige ingredienser som stimulerer cellene, bidrar til produksjon av kollagen og elastin, gjenoppretter volumtap og motvirker dermed aldringstegn på en fin måte.

Behandling av øyepartiet (Sunekos/Skinko-E)

kr 2490,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 20-30 minutter. 

Etter behandlingen

Du vil være hoven i øyepartiet etter behandlingen, men dette går ned innen 24 timer. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av hudstruktur og tilstand. Resultatet kan vare opptil 6-12 måneder. Det anbefales at du følger opp med behandling hver sjette måned.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år