På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

bilde

Alle Eximia Behandlinger 30%

Hele denne måneden!

Lymfesystemet er viktig for en velfungerende kropp og hud, da dette, sammen med blodsirkulasjonssystemet vårt, renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett. 

Alle vil merke en bedring i sin helse etter en behandling med lymfedrenasje, uansett om man er frisk, syk, aktiv, stillesittende, normalvektig, overvektig, ung eller gammel!

Tilbudet trekkes fra i kassen.

bilde

Laserhårfjerning

30% rabatt på alle områder!

Lei av å barbere eller vokse? Da kan permanent hårfjerning med laser være noe for deg!

Ved Sandvika Hudklinikk tilbyr vi trygg og effektiv permanent hårfjerning med diodelaser.

Vanligvis trengs 4-6 behandlinger før området er hårfritt.

NÅ får du 30% rabatt på hårfjerning med laser!

bilde

Massasje

Kan vi friste med nakke-/ryggmassasje, fotmassasje, ansikts- og hodebunnsmassasje eller kanskje full kroppsmassasje?

Vår kroppsterapeut er super god, så her gjelder det å booke en time! Book den timen du ønsker så trekker vi fra 30% i kassen.

bilde

Hudpleie

Hudpleie kan være alt fra velværebehandlinger, med dyprens og maske, til litt mer avansert hjelp mot ulike hudtilstander og hudproblemer. Våre behandlere, har over 30 års erfaring med hud, og skreddersyr en behandling til hver enkelt kunde, ut i fra deres ønsker og behov.

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!


  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Sandvika Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.