Arrbehandling

bilde

Arrbehandling

 

Vi jobber mye med reduksjon av arr, uansett om det er aknearr, strekkmerker eller arr på kroppen etter sykdom/skade. Disse behandles effektivt med microneedling, noen ganger i kombinasjon med filler eller injeksjon av kortison hos legen vår.

 

Ønsker du en vurdering av et eller flere arr? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss.

Våre dyktige behandlere er eksperter på arrbehandling, og hjelper mange kunder med å redusere skjemmende arr i ansiktet eller på kroppen.

De fleste skader eller arr i huden er resultatet av kutt, skrubbsår, brannsår, kviser/vannkopper, eller strekkmerker ved graviditet. I tillegg har mange arr etter kirurgiske inngrep. Arr forekommer i alle former og størrelser avhengig av type sår, beliggenhet, omfang, ernæringsmessige faktorer og genetikk.

I sin tidlige fase er et arr rødt, eller lilla i fargen, et resultat av ødelagt blodkar og betennelser, men over tid vil det blekne og bli til en rosa, eller sølvaktpig flekk på huden. 

Vi kan klassifisere arr i tre typer: hypertrofiske arr, strekkmerker og atrofiske arr. Den første gruppen er vanligvis rosa, noe hevet og fast. Strekkmerker oppstår som bånd av rynket hud, vanligvis forårsaket av vekttap/vektøkning, men som oftest ved graviditet. Atrofiske arr er forårsaket av kollagen som er ødelagt, eller et resultat av hudsykdommer som akne, og ses gjerne som et søkk i huden.

bilde
bilde

Vi ønsker alltid å foreta en gratis konsultasjon for å kunne skreddersy arrbehandling. På bakgrunn av type arr, størrelse og omfang kan vi si mer om behandlingsform, behandlingsintensitet og antall behandlinger. 

Vi gjør en grundig konsultasjon før oppstart av behandling, for å bl.a. vurdere hvilken behandling vi vil anbefale. 

Ofte kombinerer vi flere typer behandlinger, som f.eks mikroneedling, kortisoninjeksjoner og filler. Dette vil vi prate med deg om under konsultasjonen. 

Behandlerne ved Sandvika Hudklinikk har god erfaring og kompetanse til å bedømme hvilken arrbehandling som er rett for deg.

Før behandlingen

Mer info kommer…

Selve behandlingen

Mer info kommer…

Etter behandlingen

Mer info kommer…

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Sandvika Hudklinikk ble jeg møtt av ei blid dame, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Vi kommer tilbake.

  Endelig en flott klinikk i Sandvika, vi var et par venninner som tok turen for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Oda, 48år

  Dyktig og profesjonell!

  Dyktig og profesjonell! En meget god opplevelse og jeg er strålende fornøyd!

  Anja, 58 år

  Nytt favorittsted!

  Utrolig behagelig og godt ivaretatt behandlinger man har behov/ønsker. God samtale i forkant. Anbefales, absolutt!

  Ragnhild, 38 år