bilde

Lymfedrenasje med Eximia

Alle vil merke en bedring i sin helse etter lymfedrenasje med Eximia!

Uansett om man er ung eller gammel, aktiv eller inaktiv, syk eller frisk, overvektig eller normalvektig, så har lymfedrenasje mange positive innvirkninger på helsen og opplevelsen av velvære.

Lymfedrenasje er en behandling som har som mål å øke sirkulasjonen av lymfe i kroppen. Dette kan ha mange fordeler, både fysisk og mentalt. En av de mest populære metodene for lymfedrenasje er Eximia, en maskin som bruker elektrostimulering og vakuum-massasje for å øke sirkulasjonen. Dette er helt smertefritt, men ved mye hevelse i kroppen kan det være litt ubehagelig enkelte plasser de første gangene.

bilde

Lymfesystemet er en viktig del av kroppens «avfallshåndtering». Det jobber sammen med blodsirkulasjonssystemet, og renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig væske og fett. Det hjelper også kroppens immunforsvar, stoffskifte, samt hydrerer huden vår. 

Det er ulike grunner til at lymfesystemet vårt innimellom ikke fungerer helt som det skal. Det vanligste er inaktivitet. Andre grunner kan være sykdom, skade eller kirurgisk fjerning av lymfeknuter pga kreft.

En av de største fordelene ved lymfedrenasje med Eximia er at den kan hjelpe mot ødemer, altså hevelse som skyldes væskeansamling i kroppen. Dette kan være et resultat av ulike årsaker, som for eksempel skader, operasjoner eller infeksjoner. Lymfesystemet er ansvarlig for å transportere væske, proteiner og avfallstoffer ut av vevet, så å øke sirkulasjonen av lymfe kan bidra til å fjerne hevelsen raskere.

Lymfedrenasje med Eximia kan også bidra til å redusere smerte og stivhet i muskler og ledd. Fra klinikkene våre har vi god erfaring med at lymfedrenasje også er veldig effektivt f.eks. for kunder med fibromyalgi. 

Lymfesystemet har også en betydelig rolle i å bekjempe infeksjoner, så å øke sirkulasjonen kan bidra til å forbedre kroppens immunforsvar.

Lymfedrenasje med Eximia hjelper også mot urolige ben, nummenhet, hodepine, leggkramper og ømhet i kroppen. Mange gir også tilbakemelding om at de etter noen behandlinger merker bedre fordøyelse, at de har mer energi og føler seg generelt lettere i kroppen.

I tillegg til de fysiske fordelene, kan lymfedrenasje med Eximia også ha positive effekter på mental helse. Behandlingen kan bidra til å redusere stress og øke velvære, da den kan føre til en dyp avslapning og bedre søvn.

En behandling med lymfedrenasje med Eximia tar ca 60 minutter, og man bør ta én behandling ca hver 6.-8. uke, med mindre man har spesielle helseutfordringer. Da kan det være aktuelt med behandling noe hyppigere de første par ukene.

Hos Sandvika Hudklinikk får du alltid 50% rabatt på din første behandling med Eximia. Er du usikker på om lymfedrenasje med Eximia kan være noe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss!