bilde

Hud- og kroppsterapeut

Natalia

Natalia er kjent for sine «magiske hender», og gjør underverker for såre og ømme muskler. Hun har mange års erfaring som kroppsbehandler, både på medisinske klinikker og i ulike spa. I tillegg jobber hun med Eximia-behandlinger, for å redusere hevelse i kroppen, redusere uønsket fett, cellulitter mm.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin Vennesland

Kristin har både videreutdanning som psykiatrisk sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier (innen hud og estetiske behandlinger). Dette gjør henne til en veldig imøtekommende og lyttende behandler, som tar vare på hele mennesket når de kommer til henne for en behandling. Hun er veldig nøye og dyktig i det hun gjør, og har lang erfaring innen behandlingene hun utfører. Hun jobber fullt på vår søsterklinikk på Gjøvik; Innlandet Hudklinikk, men er likevel hos oss noen dager i måneden.

bilde

Klinikksjef

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og har tidligere drevet en stor privat helseklinikk i Oslo. I tillegg til å drive Sandvika Hudklinikk, driver hun klinikker i Oslo, Gjøvik, Arendal m.fl. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og trygg klinikksjef er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og ønske om å skape en god og trygg arbeidsplass.