bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Christine Rynning

Christine er en dyktig og erfaren behandler, som er utrolig populær og har mange faste kunder.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig behandling, og skreddersyr behandlinger som møter kundenes behov. Christine eier og driver også klinikker i Oslo og på Nordvest-landet.

bilde

Lege med videreutdanning innen hud

Dr. Amer Ghantous

Amer er en dyktig og dedikert lege, som hver dag hjelper mange kunder til bedre hudhelse. I tillegg til hudkonsultasjoner og oppfølging, jobber han mye med trådløft, småkirurgi, øyelokkskirurgi, fettransplantasjon og SmartLipo.

Han er en blid og jovial lege, som er veldig godt likt av både kunder og kolleger.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Sunniva Halås

Sunniva er utdannet sykepleier med videreutdanning innen hud og estetisk medisin. Hun er en dyktig og trygg behandler, som har et høyt kunnskapsnivå og som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene sine til en naturlig resultat. Hun er veldig opptatt av å ivareta kundene sine på en god måte, både før, under og etter behandlingen.

bilde

Klinikksjef

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og har tidligere drevet en stor privat helseklinikk i Oslo. I tillegg til å drive Sandvika Hudklinikk, driver hun klinikker i Oslo, Gjøvik, Arendal m.fl. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og trygg klinikksjef er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og ønske om å skape en god og trygg arbeidsplass.

bilde

Hudpleier / resepsjonist

Josephine

Josephine er det blide fjeset du møter i resepsjonen når du kommer inn i klinikken, eller den vennlige stemmen som møter deg på telefonen. Hun er utdannet hudpleier, og er opptatt av å hjelpe kundene våre med å finne behandlingene eller produktene som kan passe til dem, og gi dem et så godt møte med klinikken som mulig.